Taxi Eindhoven:
betrouwbaar en punctueel taxivervoer

Zakelijk vervoer


Zakelijke taxi diensten bij Taxi Eindhoven

Voor zakelijk vervoer in de regio Eindhoven en wijde omgeving leveren wij verschillende taxidiensten. Denk hierbij aan jubileum, directie en VIP vervoer en reizen naar verder gelegen internationale bestemmingen.

Directie, managers & VIPS


Wanneer u veel reist wilt u uw tijd zo efficient mogelijk besteden. Of het nu gaat om telefonisch vergaderen, notulen doornemen, doorwerken op de laptop of even lekker ontspannen voordat u op uw volgende afspraak arriveert, het directievervoer van Taxi Eindhoven sluit perfect aan op deze behoeften.

Comfortabel en veilig

Voor onze zakelijke diensten beschikken wij over luxe jonge E-Klasse Mercedessen zonder daklicht. Onze voertuigen zijn uitgevoerd met tal van luxe extra's zoals geblindeerde ramen, een lederen interieur, climate control, navigatiesysteem en een multimediasysteem inclusief DVD speler en bluetooth. Tevens is het mogelijk om uw laptop, tablet of mobiele telefoon in de auto op te laden zodat u ongestoord verder kunt werken. De taxi’s zijn schoon, schadevrij en worden nauwkeurig onderhouden zodat u altijd verzekerd bent van een veilige en ontspannen reis. U bereidt zich voor op uw afspraak terwijl wij u comfortabel naar uw reisdoel brengen.

Wist u trouwens dat wij u tijdens langere ritten kunnen voorzien van een flesje heerlijk gekoeld water?

 

Geselecteerde chauffeurs


Speciaal geselecteerde chauffeurs voor onze zakelijke taxidiensten

Voor deze exclusieve taxidiensten hebben wij professionele, representatieve chauffeurs voor u klaar staan. Zij zijn geselecteerd op geschiktheid en beschikken over een ruime ervaring met zakelijke reizigers. Standaard zijn onze chauffeurs gekleed in een net driedelig pak tenzij u dit anders wenst.

Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd, spreken vloeiend ABN en hanteren een correcte klantgerichte houding. Daarnaast beheersen zij ook de Engelse taal en meestal nog een derde vreemde taal (Duits, Spaans of Frans). Tevens kunnen zij optreden als privéchauffeur om u in uw eigen voertuig naar uw bestemming te rijden.

E-mail ons voor meer informatie of bel ons op +31(0)40 2908590.

Reserveer uw taxi nu online!