Taxi Eindhoven:
betrouwbaar en punctueel taxivervoer

Taxi naar vliegveld Eindhoven Airport


Taxi Eindhoven, de service naar het vliegveld in Eindhoven.

Taxi Eindhoven vervoert u voordelig van en naar het vliegveld van Eindhoven. Punctueel en comfortabel zodat u altijd op tijd en uitgerust op uw bestemming aankomt.

U heeft de keuze om te reizen in een luxe Mercedes E Klasse of Mercedes V Klasse. Indien u met een groep tot 9 personen reist bieden wij u een luxueuze verlengde Mercedes Vito taxibus. Zowel de Mercedes Vito als de V Klasse beschikken over een zeer grote bagageruimte. Er is dus altijd voldoende ruimte voor uw koffers. Daarnaast beschikken wij over een Maxi-Cosi kinderstoel, zodat ook de kleintjes veilig en comfortabel reizen.

Binnen 30 minuten naar Eindhoven Airport


Onze ervaren chauffeurs kennen de stad goed. Wij houden de actuele situatie van het wegennet rondom de luchthaven goed in de gaten. Hierdoor komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

Vanaf het moment dat u ons belt bent u binnen 30 minuten op Eindhoven Airport. Wanneer wij u mogen ophalen van het vliegveld houden wij uw vluchtgegevens nauwlettend in de gaten. Dit verzekert u van een ontspannen en comfortabele reis van en naar het vliegveld.

Een prijs afspreken


Wij begrijpen dat u niet graag voor verrassingen komt te staan. Daarom is het mogelijk om vooraf een tarief af te spreken. Naast contante betaling is het tevens mogelijk om te pinnen of met een credit card te betalen.

Neem direct contact met ons op om te informeren naar onze concurrerende tarieven via info@taxi-eindhoven.nl of bel +31 (0)40 2908590

Taxi naar Ehv Airport reserveren!