Taxi Eindhoven:
betrouwbaar en punctueel taxivervoer

Reguliere taxi en particulier vervoer


Particulier vervoer in een luxe Mercedes E-Klasse

Wanneer u op zoek bent naar een taxi in de regio Eindhoven, Valkenswaard, Helmond of Veldhoven zijn wij u graag van dienst. Als gerenommeerde taxicentrale in Eindhoven bieden wij namelijk ook particulier taxivervoer tegen scherpe prijzen met een hoog serviceniveau. Indien u bij ons uw taxi bestelt bent u verzekerd van een snelle, veilige en comfortabele rit tegen een uitstekend tarief!

Punctueel en betrouwbaar


Wij vinden het belangrijk dat u op tijd en zorgeloos op de plaats van bestemming arriveert. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd stipt op tijd op het vertrekadres klaar staan waarna wij u comfortabel en ontspannen naar uw reisdoel brengen. Wij kiezen hierbij standaard voor de kortste route tenzij u een andere specifieke route wenst.

Servicegericht

Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en beschikken over een professionele & vriendelijke houding. Zij dragen zorg voor uw veiligheid en comfort tijdens de reis. Heeft u speciale wensen? Bespreek deze met onze chauffeurs en wij vinden samen met u een passende oplossing!

Onze voertuigen zijn maximaal 3 jaar oud, goed onderhouden en voorzien van luxe lederen bekleding, navigatiesysteem en airconditioning.


Aantrekkelijke tarieven & prijsafspraken


taximeter met voordelige ritprijs

Wij bieden kwalitatief hoogwaardig taxivervoer tegen uiterst concurrerende tarieven. Naast de reguliere taxitarieven zijn prijsafspraken dagelijks aan de orde. Wellicht ook voor u? We spreken dan vooraf een vaste prijs af zodat u achteraf nooit onaangenaam wordt verrast. Dit is vooral voordelig voor langere ritten. Als vaste klant geniet u daarbij extra voordeel in de vorm van een voorrangsregeling en een contant verstrekte korting.

Voor groepen bieden wij ook groepsvervoer tegen zeer voordelige tarieven.

Neem gerust contact op om mogelijkheden en prijzen eens te bespreken.
U kunt ons bereiken via info@taxi-eindhoven.nl of bel ons op +31 (0)40 2908590.

Direct online reserveren kan ook!