Taxi Eindhoven:
betrouwbaar en punctueel taxivervoer

Onze taxi's zijn veilig en comfortabel


Comfort en veiligheid zijn belangrijke randvoorwaarden voor elke reis, zowel voor u als voor onze eigen medewerkers. Wij onderhouden ons wagenpark daarom zeer nauwkeurig. Sowieso zijn onze taxi's nooit ouder dan 2 jaar en altijd schadevrij. Tevens zijn al onze voertuigen voorzien van luxe extra's die u tijdens uw verblijf in onze taxi goed van pas komen. Zo kunt u zich optimaal ontspannen of voorbereiden op uw afspraak.

Specificaties en mogelijkheden van onze voertuigen


De Mercedes E klasse van Taxi Eindhoven

Mercedes E klasse (nieuw model)

Deze deftige donkerblauwe avantgarde Mercedes E klasse beschikt over alle denkbare opties. Denk hierbij aan luxe lederen bekleding, climate control en een geavanceerd multimedia systeem inclusief bluetooth. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw laptop, tablet of smartphone op te laden tijdens de rit. Deze taxi biedt ruimte tot en met 4 personen. Deze Mercedes E klasse wordt vaak gebruikt voor zakelijk vervoer en particulier vervoer.


Mercedes V klasse

Mercedes V klasse

Deze geblindeerde en verlengde luxe zwarte Mercedes V klasse biedt veel ruimte en extra comfort tot 7 personen. De bolide beschikt over een lcd scherm, climate control, een uitklapbare werktafel, 3 lederen captain chairs en een verstelbare lederen 3 zits bank. De V klasse heeft veel beenruimte. Ook in deze taxi is het mogelijk om tijdens de rit je laptop, tablet of smartphone op te laden. De zes cilinder motor en de luchtvering zorgen ervoor dat schokken nauwelijks voelbaar zijn. Deze taxibus is dan ook met name geschikt voor zakelijk vervoer, groepsvervoer en ritten naar (internationale) luchthavens.


Mercedes Vito tourer

Mercedes Vito Tourer

De Mercedes Vito tourer biedt ruimte tot wel 9 personen (inclusief bestuurder). Net als de hierboven genoemde V klasse is deze taxibus geblindeerd, verlengd en voorzien van een volledig lederen interieur, opladers en climate control. De aaneengesloten stoelen zijn verstelbaar en hierdoor aan uw voorkeur aan te passen. Als extra beschikt deze Vito Tourer over extra veel bagageruimte. Deze taxibus is een uitstekende keuze wanneer u van of naar de luchthaven vervoerd wenst te worden. Uiteraard ook voor groepsvervoer.


Meer weten? U bereikt ons per e-mail via info@taxi-eindhoven.nl of bel +31 (0)40 2908590.

Direct reserveren kan natuurlijk ook!